Een zeer uitgebreide astrologische karakterbeschrijving
gebaseerd op jouw unieke geboortegegevens!

geboortehoroscoopDeze horoscoop wordt opgesteld op basis van geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Er wordt daarbij gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze kunnen uitoefenen. De horoscoop bevat geen moeilijke astrologische begrippen, maar is geschreven in begrijpelijk Nederlands.

De zeer uitgebreide geboortehoroscoop toont je positieve en negatieve eigenschappen, geeft inzicht in je karakter, persoonlijkheid en gevoelsleven en laat eventuele mogelijkheden zien met betrekking tot gezondheid, loopbaan en relaties.

De inhoud bestaat uit een korte beschrijving van de astrologie, de algemene kenmerken van je sterrenbeeld, je persoonlijke horoscooptekening en je persoonlijke geboortehoroscoop. Deze horoscoop wordt online gemaakt en je kunt deze daarna opslaan en/of afdrukken als PDF (ca. 35 pagina`s A4). De prijs bedraagt ter introductie slechts € 19,95 en je kunt betalen met Ideal of Bancontact.

 

DOORGAAN

 


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu