Het maanorakel

maanDe maan trekt aan het water van onze planeet - ze regeert over de getijden van zeeën en oceanen. Wij mensen bestaan voor zo'n 68% uit water, dus de maan trekt ook aan ons (en tevens aan planten en dieren). Water kun je symbolisch zien als emotie en gevoel. Vooral als de maan vol is, worden gevoelens omhoog getrokken, en vooral wat je niet hebt verwerkt of wat is weggestopt, kan dan ineens voelbaar worden.

» Lees meer over de maan

» Ga naar het maanorakel liefde & relaties

» Lees de maancolumn van Petra Stam


Het AstroMirakel

astromirakelHet kaartspel het AstroMirakel is van Anneke Guis en is in 2008 ontstaan in samenwerking met Astro-Media. Het is een uniek kaartspel en het gaat dieper in op de tien planeten, de maansknopen, de twaalf tekens, de twaalf huizen en de onderlinge planeetverbindingen.

» Lees meer over het AstroMirakel

» Ga naar het AstroMirakel de muur

» Ga naar het AstroMirakel de opening

» Ga naar de partnerlegging

Het domino orakel

dominoDe dominostenen fungeren al generaties lang als gezelschapsspel. De Gypsies gebruikten de stenen niet enkel als tijdverdrijf tijdens hun lange reizen, maar verdienden er ook de kost mee door er onderweg de toekomst mee te voorspellen.

Ze gebruikten hiervoor de welbekende stenen, maar ook kwam het vaak voor dat de zigeuners de stippen overnamen op papier zodat het dominospel minder plek in nam en zij deze - lichtere- kaartjes gemakkelijk in hun zak of tasje konden steken. Hoe dan ook; de voorspellingen die zij deden met hun `domino's` waren doorgaans zeer doeltreffend.

» Lees meer over het domino orakel

» Ga naar de domino orakel weeklegging

» Trek een gratis dominosteen van de dagLive consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult


Menu