Rider-Waite en Crowley kaarten

Je kunt nu van de speciale tarotleggingen gebruik maken. Deze zijn uitgebreider en ook met een diepgaandere variatie dan de reguliere tarotduidingen. Er wordt wel uitgegaan van dezelfde archetypische afbeeldingen. Daarbij worden er speciale tarotleggingen gedaan op basis van het Rider-Waite Tarot spel en de Crowley kaarten. Deze tarotleggingen zijn voorzien van een uitgebreidere omschrijving van de kaarten en hun positie in bepaalde leggingen.


Winnen

winnenAls je één van de hier genoemde kaartleggingen koopt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop t.w.v. € 24,95 winnen. 1 op de 10 deelnemers is winnaar. Je kunt eenvoudig online betalen. Na de betaling vind je de uitleg welke gegevens we nodig hebben, als je winnaar mocht zijn, om de persoonlijke geboortehoroscoop voor jou te maken.De weg naar jezelf

weg-naar-jezelfDe Weg Naar Jezelf Tarotlegging geeft je een dieper perspectief in waar je staat op het pad van je leven. Het is een legging welke symbolisch is voor de reis die de Ziel hier op aarde aflegt.


De probleemlegging

probleemleggingMet De Probleem tarotlegging krijg je een zeer persoonlijke legging. Als jij de boodschap van de kaarten in acht neemt, dan kunnen de keuzes die je maakt je helpen.


Kaartleggingen

De medewerkers van Kaartleggingen.nl hebben al jaren ervaring met tarot en hebben iedere verschijningsvorm van de kaart al vaker gezien. Zij komen tot diepere inzichten en daar kun jij van profiteren.

Grote Arcana en de Kleine Arcana

Tijdens de tarotleggingen kunnen de Grote Arcana en de Kleine Arcana op diverse momenten naar voren komen. Daarbij kan de exacte betekenis van de kaarten en de verschijning met grotere nauwkeurigheid geduid worden wanneer er meer bekend is over de plaats ten opzichte van de andere kaarten. Voor de nauwkeurigere duiding zijn de speciale tarotleggingen gemaakt.


Inzicht-evenwicht-harmonie

tarot-inzicht-evenwicht-harmonieDe Inzicht, evenwicht en harmonie tarotlegging geeft antwoord op vragen waar je mee worstelt. Zij spitst zich toe op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek.


Crowley's Verleden Heden Toekomst legging

verleden-heden-toekomstDe Crowley`s Verleden, Heden en Toekomstlegging gaat uit van de Tarot van Alastair Crowley. Je hoeft bij deze legging niet altijd een specifieke vraag te kiezen.Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBij kaartleggingen.nl kun je ook terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Menu