Tarot kaartleggingen voor liefde en relaties

Voor leggingen die niet specifiek over liefde en relaties gaan hebben we een apart overzicht gemaakt: tarotleggingen divers.Weeklegging liefde

tarot-weeklegging-liefdeDeze tarot liefdes weeklegging vertelt je alles over de liefde en je relaties voor de komende week.


Het liefdesinzicht

tarot-liefdesinzichtDe tarotlegging het liefdesinzicht geeft je vijf uitgebreide inzichten over het contact tussen jou en een geliefde. Het kan gaan over het contact met je partner maar ook over een nieuwe ontmoeting met iemand.


De liefdesvraag

tarot-liefdesvraagDe liefdesvraag tarotlegging geeft zicht op de relatie of het samenzijn met je vriend(in). Bovendien staan er adviezen bij en wijst het je op mogelijkheden die je eventueel kunt benutten om je relatie te versterken.

De relatielegging

tarot-relatie-leggingDe Tarot Relatielegging richt zich op de vraag hoe twee personen zich opstellen ten aanzien van elkaar. Deze legging hoeft niet per definitie van toepassing te zijn op een liefdesrelatie.


De liefdeslegging

tarot-liefdesleggingDe liefdeslegging geeft zicht op je liefdesleven. Zij schetst een duidelijk beeld over waar je nu staat, waar je op hoopt en waar je angsten op het liefdesvlak liggen.Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Alle consulenten

Altijd een antwoord

Door de verschillende tarotreadings en legpatronen vind je altijd het antwoord op je vragen. Of deze nu gaan over vriendschappen, liefde, financiën, werk, welzijn of welk onderwerp dan ook: voor iedere vraag is een specifieke online tarot kaartlegging voor handen!


Menu