Wat kan je winnen

horoscooptekeningEen uitgebreide geboortehoroscoop t.w.v. € 24,95. Dat is een zeer uitgebreide astrologische karakterbeschrijving, gebaseerd op jouw unieke geboortegegevens. Er wordt daarbij gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze kunnen uitoefenen. De horoscoop bevat geen moeilijke astrologische begrippen, maar is geschreven in begrijpelijk Nederlands en bestaat uit circa 35 A4 pagina's.

Hoe kan je winnen

winnenAls je éen van de onderstaande horoscopen of kaartleggingen voor slechts € 1,99 koopt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop t.w.v. € 24,95 winnen. 1 op de 10 deelnemers is winnaar. Je kunt eenvoudig online betalen met Ideal, Bancontact en enkele andere betaalwijzen. Na de betaling vind je de uitleg welke gegevens we nodig hebben, als je winnaar mocht zijn, om de persoonlijke geboortehoroscoop voor jou te maken.

Wat staat er in de jaarhoroscoop

jaarhoroscoopMet de jaarhoroscoop 2022 krijg je een beeld van wat jij kunt verwachten op liefdesgebied. Maar ook op het gebied van je gezondheid en financiën worden er voorspellingen gedaan. Het is de meest uitgebreide jaarhoroscoop van Nederland en België en daar kun jij nu ook gebruik van maken. Deze jaarhoroscoop is gebaseerd op de stand van de planeten gedurende het jaar.

Hoe krijg je inzicht over een uitgebreide periode

tarot-verleden-heden-toekomstMet de Verleden, Heden en Toekomst Tarotlegging krijg je inzicht over een uitgebreide periode. Deze tarot richt zich op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek. Er wordt gebruik gemaakt van drie kaarten die het verleden, het heden en de toekomst vertegenwoordigen. Daardoor kan de rode draad van de situatie bloot worden gelegd.

 

 

Hoe krijg je meer inzicht in je liefdesleven

liefdesleggingDe tarot liefdeslegging geeft inzicht in je liefdesleven. Zij schetst een duidelijk beeld over wat er gaande is in de liefde, welke obstakels er zijn en wat de aandacht verdient in je liefdesleven. Bovendien staan er adviezen bij en wijst het je op mogelijkheden die je eventueel kunt benutten om je huidige liefdesleven te versterken.

 

 

Wat vind je in de tarotlegging 2022 op video

Je vindt daar de vooruitzichten per sterrenbeeld voor het jaar 2022 op video. De kaarten zijn gelegd en geduid door Mireille van Rijn. Mireille heeft door middel van haar tarot en lenormandkaarten, helderziende en vooruitziende waarnemingen als medium, paragnost alle sterrenbeelden van maand tot maand het jaar 2022 geduid.


Deze winnaars gingen je voor

Ben jij de volgende winnaar?


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu