Vandaag is het vrijdag 15 december 2017

Hieronder vind je je daghoroscoop. Klik op jouw teken en lees hier wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.
 

Daghoroscoop Ram 15-12-2017

ram

Vandaag doen zich ontelbare goede kansen voor. Jij krijgt het gevoel dat het eigenlijk niet kan zo. Wees niet bescheiden vandaag, maar benut elke kans die je krijgt volledig. Wie weet hoe lang dit nog duurt? Sociale verplichtingen kunnen de plannen van jouw partner in de war schoppen. Probeer er een mouw aan te passen door na afloop iets gezelligs te organiseren en zo een gelukkige balans te behouden. Blijf geduldig en vooral vriendelijk.

Daghoroscoop Stier 15-12-2017

stier

De sterren staan in het teken van financiële zaken. Begin je het budgetteren een beetje zat te worden? Probeer dan eens een creatievere aanpak. En blijf ondertussen oppassen dat je niet teveel uitgeeft. Jij hebt de neiging je eigen zin door te drukken. Je luistert helemaal niet naar wat anderen te vertellen hebben en op het werk kan dit zelfs leiden tot machtsmisbruik. Luister naar het advies van je partner, hij of zij kent jou beter dan je denkt.

Daghoroscoop Tweelingen 15-12-2017

tweelingen

Vandaag heb je het geluk aan jouw kant. Doe maar eens lekker gek, want jou kan weinig gebeuren. Ook op zakelijk vlak krijg je ineens de wind in de zeilen! Misschien moet je voor jouw onafhankelijkheid strijden, of tegen de verouderde ideeën van bepaalde familieleden. Een bepaalde persoon legt de laatste tijd veel beslag op jouw tijd en dat begint nu toch wel een beetje te wringen. Laat vriendelijk maar beslist merken dat je ook andere dingen te doen hebt.

Daghoroscoop Kreeft 15-12-2017

kreeft

Je mag vandaag rekenen op wat extra geluk met geld. Met een beetje inzet kun je je bankrekening flink vullen. Tijd om je CV rond te sturen of je baas om een loonsverhoging te vragen, dus. Er staan fijne ontwikkelingen op het program. Wees niet te bang dat je die dierbare persoon zult kwetsen en durf je bedenkingen hardop uit te spreken. De ander is namelijk gebaat bij jouw op- en aanmerkingen. Je kunt vandaag enorm veel voor elkaar krijgen.

Daghoroscoop Leeuw 15-12-2017

leeuw

Een leuk zakelijk voorstel is misschien niet wat het lijkt. Laat je adviseren, zodat je er een realistisch beeld van krijgt. Er is altijd een goede middenweg te vinden. Aan jou de taak om ’m te vinden. Met een vriend(in) of collega heb je een goed gesprek. Zowel voor jou als hem/haar is het verhelderend. Pas op dat je uit pure drift geen dingen roept over een ander. Het kan een akelige waarheid zijn, geen woord aan gelogen. Maar je doet het uit drift.

Daghoroscoop Maagd 15-12-2017

maagd

De confrontatie met concurrenten kan een ongemakkelijk gevoel opleveren en het zal niet meevallen om vriendelijk te blijven tegen mensen die het op jouw aanpak hebben voorzien. De huidige omstandigheden lijken verdacht veel op een situatie uit het verleden. Probeer je te herinneren hoe je het toen hebt aangepakt en pas dezelfde strategie ook nu toe. Jouw belangstelling voor politiek, bestuur en management kan tot een baan in een van deze sectoren leiden.

Daghoroscoop Weegschaal 15-12-2017

weegschaal

Je financiële situatie gaat er op vooruit dankzij een bonus. Het zal je motiveren om je financiële zaken beter te regelen. Als je een romanticus bent, kun je een leuk iemand ontmoeten. Ga een gesprek niet uit de weg. Familie en carrière komen tegenover elkaar te staan. Jij haat het om een kant te moeten kiezen, zeker als het betekent dat je daardoor aan evenwicht verliest. Om alle betrokkenen kalm te houden, zul je neutraal en diplomatiek moeten zijn.

Daghoroscoop Schorpioen 15-12-2017

schorpioen

Denk na over wat je zegt, voordat je je tot bepaalde uitspraken laat verleiden. Blijf tactvol en onthoud je van commentaar. De dag die voor je ligt kan onvoorspelbaar verlopen. Behandel lopende zaken zo snel en tactvol mogelijk. Een ontdekking op je werk zal je er vandaag toe brengen een andere kant op te kijken. Plan een nieuwe stap in je carrière als je bent vastgelopen in routine. Ga niet in op een interessant voorstel dat te veel consequenties heeft.

Daghoroscoop Boogschutter 15-12-2017

boogschutter

Concentreer je op details die ertoe bijdragen het leven bij jou thuis stabieler en veiliger te maken. Raadpleeg een adviseur over een verstandig investeringsplan om je geld voor je te laten werken en jouw toekomst veilig te stellen. Je bent bezig met dingen die over dromen gaan. Logisch dus dat je even niet zoveel zin hebt in verantwoordelijkheden en verplichtingen. Je hebt behoefte aan tijd voor jezelf om na te kunnen denken over alles wat er gaande is.

Daghoroscoop Steenbok 15-12-2017

steenbok

Een advertentie kan vandaag een onverwachte rol spelen bij het zoeken naar een nieuwe loopbaan. Hoewel je het heerlijk vindt jouw standpunt of mening naar buiten te brengen, moet je anderen jouw ideeën niet opdringen. De helpende hand van iemand met geduld en ervaring zal vandaag van pas komen. Goede relaties op de werkvloer komen eerder tot stand door lof en waardering dan via kritiek. Gezamenlijke inspanning brengt mensen tot elkaar.

Daghoroscoop Waterman 15-12-2017

waterman

Je bent niet op zoek naar iets nieuws, maar je krijgt een interessante kans aangeboden. Neem rustig de tijd om er serieus over na te denken. Probeer om vandaag niet in de stress te schieten wanneer dingen niet helemaal gaan zoals gepland. Communicatie is vandaag jouw sleutelwoord. Misschien moet je een nieuwe medewerker wat op weg helpen. Zet je beste beentje voor; er wordt op je gelet. Maak vanavond plannen om iets leuks te gaan doen.

Daghoroscoop Vissen 15-12-2017

vissen

Jij loopt rond met een ontevreden gevoel, maar alle anderen lijken juist blij te zijn met de nieuwe situatie. Kennelijk ligt het probleem toch echt bij jou. Probeer erover te praten met iemand die er een nuchtere kijk op heeft. Zet de komende tijd geld opzij voor iets wat je graag wilt hebben. Hang jouw liefdesleven niet aan de grote klok; anderen kunnen schrikken van jouw openhartigheid. Probeer mensen te inspireren met jouw creativiteit.


Lekker winkelen zonder zorgen - gratis verzending en retour
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

NIEUW !


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu