Onze voorspellende horoscopen

Je kunt hier verschillende voorspellende horoscopen zoals daghoroscopen, maandhoroscopen en jaarhoroscopeno online bekijken. Naast de traditionele horoscopen hebben we natuurlijk ook de Chinese horoscoop. Maar voor welke horoscoop je ook kiest, ze hebben allemaal gemeen dat ze een tipje van de sluier oplichten m.b.t. jouw toekomst en geven je wellicht net dat extra steuntje in de rug of duwtje in de juiste richting.


Jaarhoroscoop 2021

jaarhoroscoop Met de jaarhoroscoop 2021 krijg je een beeld van wat jij kunt verwachten op liefdesgebied. Maar ook op het gebied van je gezondheid en financiën worden er voorspellingen gedaan. Het is de meest uitgebreide jaarhoroscoop van Nederland en België en daar kun jij nu ook gebruik van maken. Deze jaarhoroscoop is gebaseerd op de stand van verschillende constellaties op verschillende momenten gedurende het jaar.

» Naar de jaarhoroscoop 2021


Liefdeshoroscoop 2021 

liefdes jaarhoroscoopMet onze liefdeshoroscoop 2021 kom jij er achter wat het nieuwe jaar jou gaat brengen op het gebied van liefde en vriendschappen. Hoe vergaat het jou in het nieuwe jaar in de liefde en de vriendschap? Blijven je bestaande vriendschappen behouden en krijg je een nieuwe liefde? Of blijf je bij je huidige liefde en ga je samen wat moois beleven? Je kunt er nu achter komen met de liefdeshoroscoop 2021.

» Naar de liefdesjaarhoroscoop 2021


Tarot horoscoop 2021

tarot-jaarhoroscoopMet onze unieke Tarot Jaarhoroscoop 2021 krijg je een beeld van je jaarverwachting vanuit de invalshoek van de Grote Arcana en Kleine Arcana van de Tarot. Je krijgt een uitgebreid overzicht waarin het grote thema van het jaar 2021 voor je open wordt gelegd. Je komt er snel achter wat dit jaar jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier.

» Naar de tarot jaarhoroscoop 2021


Chinese jaarhoroscoop 2021

chinese-jaarhoroscoopDe Chinese astrologie is gebaseerd op twaalf andere dierentekens. De Chinese dierenriem wordt niet alleen gekoppeld aan uren en maanden, maar ook aan jaren. 2021 is het jaar van de Os en loopt van 12 februari 2021 t/m 31 januari 2022. De Os is evenwichtig, geduldig, behoudend en standvastig. Een harde en toegewijde werker met een ordelijke en vastberaden manier van handelen.

De Os neemt verantwoordelijkheden ernstig, is oprecht en heeft vertrouwen in zijn medemens. Toch is de Os een beetje een eenling, rustig en teruggetrokken hecht hij veel aan ouderwetse waarden en principes. De Os is de meest betrouwbare vriend van de Chinese dierenriem, maar is tevens in staat zijn vrienden te verjagen door met een botte eerlijkheid kritiek te leveren en zich overal mee te willen bemoeien.

Welke invloed de Os specifiek op jou heeft en hoe jij het beste kunt omgaan met zijn energie en wisselvalligheden lees je hier in jouw eigen Chinese jaarhoroscoop.

» Naar de Chinese jaarhoroscoop 2021

Meer inzicht in je leven

Voorspellende horoscopen bekijk je gemakkelijk online op kaartleggingen.nl. Deze horoscopen geven een voorspelling voor de toekomst. Je weet beter wat je kunt verwachten op verschillende gebieden in je leven. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de liefde of wat je dit jaar kunt verwachten? Daar hebben wij de geschikte horoscoop voor.


Kijk ook eens bij

» de liefdes- en relatiehoroscopen

» de overige horoscopenMaandhoroscoop september 2021

maandhoroscoopOnze maandhoroscoop gaat in op een relatief korte periode. Je kunt ook een thema tegenkomen wat een langere periode een rol gaat spelen bij je. De nadruk ligt echter op de huidige maand. Lees hier hoe je je het beste kunt voorbereiden op de nieuwe maand op het gebied van gezondheid, liefde, carrière en financiën!

» Naar de maandhoroscoop september 2021


Tarot maandhoroscoop

maandhoroscoopDe Tarot maandhoroscoop geeft je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. De teksten zijn adviserend en positief geschreven door Willem Kunst, reeds 20 jaar praktijkvoerend Astroloog en Tarotist. Door zijn jarenlange ervaring weet hij de Tarot kaarten uit te leggen op een begrijpbare en inspirerende manier.

Het is een vernieuwde horoscoop, je kunt nu zelf de kaarten trekken, je krijgt daardoor een persoonlijkere horoscoop!

» Naar de tarot maandhoroscoop


Daghoroscopen 21 september

daghoroscoopIedere dag kun je hier de dagelijkse horoscoop voor alle dierenriemtekensen vinden en gratis lezen.. Kies je sterrenbeeld en lees wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

» Naar de dagelijkse horoscopen


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Alle consulenten

Menu