Wat vind je hier

Op deze overzichtspagina vind je alle horoscopen die niet passen onder de voorspellingen of de liefdes en relatiehoroscopen.


Geboortehoroscoop

geboortehoroscoopDe geboortehoroscoop toont een astrologische karakterbeschrijving die een beeld geeft van je persoonlijke mogelijkheden en beperkingen. Je krijgt een beschrijving van je sterrenbeeld en van de planeten Maan t/m Saturnus in het teken waarin ze bij jou staan.

» Naar de geboortehoroscoop


Kinderhoroscoop

kinderhoroscoopDe kinderhoroscoop behandelt dezelfde gebieden als de reguliere horoscoop, maar de interpretatie is primair gericht vanuit het perspectief van een kind. Natuurlijk zijn het sterrenbeeld en de ascendant van belang, en er wordt bovendien extra aandacht aan de invloed van de maan op het kind geschonken. Via deze astrologische weg kan duidelijk worden waar bepaalde karaktertrekken vandaan komen, en de horoscoop helpt de ouder met zekere eigenschappen om te gaan.

» Naar de kinderhoroscoop


Levensleshoroscoop

levensleshoroscoopIeder mens heeft in dit bestaan een levensles te leren. Met deze horoscoop kun je erachter komen waar jouw uitdaging in dit leven ligt. Waar heb je nog iets te leren en waarmee ben je al klaar? Je kunt je instellen op obstakels en barrières, of juist op voorspoed en verlichting. Je leert wat je moet accepteren en waar je aan moet werken om je levensopdracht te vervullen.

» Naar de Levensleshoroscoop


Beroepshoroscoop

beroepshoroscoopIn de beroepshoroscoop worden jouw talenten en vaardigheden onder de loep genomen. Je werkhouding, ambities en mogelijkheden waarmee je volgens de geboortehoroscoop bent uitgerust worden vergeleken en je krijgt een aantal voorbeeldberoepen aangereikt. Deze beroepshoroscoop kan je van dienst zijn bij een juiste beroepskeuze, of je juist helpen te ontdekken of je wel het ideale beroep beoefent.

» Naar de Beroepshoroscoop


Gelukshoroscoop

gelukshoroscoopDe gelukshoroscoop gaat over jou; over je geluk en je welbevinden. Doe jij precies wat je hart je ingeeft? Of volg je de regels die je door de omgeving worden opgelegd? Ben je op de juiste weg om je dromen te verwezenlijken, of richt je ze juist te gronde door je ware geluk te ontlopen? Deze astrologische duiding geeft je inzicht in je verlangens en je zucht naar geluk, om jou te helpen de koers naar een gelukkig leven te vinden.

» Naar de Gelukshoroscoop


Meer horoscopen (gratis)

» Horoscooptekening

» Sterrenbeelden

» Kindersterrenbeelden

» Berekening ascendant

» Beschrijving ascendanten

» Chinese dierenriem

Kijk ook eens bij

» de voorspellende horoscopen

» de liefdes- en relatiehoroscopen


Ladyscoop

ladyscoopDe ladyscoop is speciaal gericht op de jonge vrouw van vandaag! In deze astrologische duiding lees je precies waar je in je kracht zit, wat je valkuilen zijn, en waar je verleidingen liggen. Je komt in nader contact met je temperament en je gevoeligheid en leert jezelf op een nieuwe manier kennen.

» Naar de LadyscoopHondenhoroscoop

hondenhoroscoopIn de hondenhoroscoop staat je trouwe viervoeter centraal. Voor honden is net zo goed een horoscoop te duiden als voor mensen. Wanneer je dus meer wilt weten over de astrologische achtergronden die mede bepalen hoe het karakter van je hond is, kun je eenvoudigweg zijn/haar horoscoop raadplegen. Ook wordt duidelijk hoe hij/zij met soortgenootjes omgaat, wat zijn/haar basishouding is en hoe hij/zij leert.

» Naar de Hondenhoroscoop


Financiële horoscoop

financiele-horoscoopBen jij geboren onder een fortuinlijk gesternte, of is het altijd met moeite de eindjes aan elkaar knopen? De financiële horoscoop geeft antwoord aan de hand van je sterrenbeeld! Lees in deze astrologische analyse van je financiën hoe je beter uitkomt met de financiën die je tot je beschikking hebt. Leer over jouw houding ten aanzien van geld en bezit, en weet wanneer je op je hoede moet zijn, en waar de mogelijkheden komen.

» Naar de Financiële horoscoop


Libido horoscoop

libido horoscoopDe libidohoroscoop biedt je inzicht in jouw oerdriften. De invloed van de sterren op jouw lusten. Hoe sterk zijn jouw driften en in hoeverre laat je het toe? Bepaalt de geslachtsdrift je dagelijks bestaan, of ben je slechts moeilijk te prikkelen? De libidohoroscoop stelt een score op en geeft advies over hoe hier zo goed mogelijk mee om te gaan.

» Naar de Libido horoscoop


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Alle consulentenMenu