Onze horoscopen

Bij ons kun je verschillende horoscopen zoals o.a. een daghoroscoop, de tarot horoscoop 2020, de jaarhoroscoop 2019, de maandhoroscoop en de liefdeshoroscoop 2019 online bekijken. Naast de traditionele horoscopen hebben we natuurlijk ook de Chinese horoscoop. De Chinese astrologie is gebaseerd op 12 andere dierentekens dan de Westerse astrologie. Maar voor welke horoscoop je ook kiest, ze hebben allemaal gemeen dat ze een tipje van de sluier oplichten m.b.t. jouw toekomst en geven je wellicht net dat extra steuntje in de rug of duwtje in de juiste richting.


Jaarhoroscoop 2019

jaarhoroscoop Met de uitgebreide jaarhoroscoop 2019 krijg je een beeld van wat je kunt verwachten op het gebied van je gezondheid, liefde en vriendschap en financiën.


Liefdeshoroscoop 2019

liefdes jaarhoroscoopMet de liefdes-horoscoop 2019 die is samengesteld door erkend astroloog Willem Kunst kom jij er achter wat 2019 jou gaat brengen op het gebied van liefde en vriendschappen.


Tarot horoscoop 2020

tarot-jaarhoroscoopWil je meer weten over het jaar 2020? Met onze uniekeTarot jaar horoscoop 2020 krijg je een beeld van je jaarverwachting vanuit de invalshoek van de Grote Arcana en Kleine Arcana van de Tarot. Ook kun je nog de Tarot jaarhoroscoop 2019 raadplegen


Chinese jaarhoroscoop 2019

chinese-jaarhoroscoop2019 is het jaar van het Varken. Welke invloed het Varken heeft op jou en hoe jij het beste kunt omgaan met zijn energie en wisselvalligheden lees je hier in jouw Chinese jaarhoroscoop.

Meer inzicht in je leven

Horoscopen bekijk je gemakkelijk online op kaartleggingen.nl. Een horoscoop geeft een voorspelling voor de toekomst. Je weet beter wat je kunt verwachten op verschillende gebieden in je leven. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de liefde of wat je dit jaar kunt verwachten? Daar hebben wij de geschikte horoscoop voor.Maandhoroscoop oktober 2019

maandhoroscoopBen je benieuwd wat de maand oktober voor jou in petto heeft? Lees in je maandhoroscoop hoe je je het beste kunt voorbereiden op de nieuwe maand.


Tarot maandhoroscoop

maandhoroscoopMet onze Tarot maandhoroscoop krijg je inzicht in je ontwikkelingen, zodat je je geholpen voelt bij wat je doet. De teksten zijn adviserend en ook positief geschreven.


Daghoroscopen 21 oktober

daghoroscoopIedere dag kun je hier je dagelijkse horoscoop vinden en gratis lezen. Kies je sterrenbeeld en lees wat de dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk?


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Alle consulenten

Menu